Over Live in ’t Bos

Diep in het bos van Landgoed Zonnestraal ligt, verscholen tussen prachtige eiken, het meest intieme bostheater van ’t Gooi en omstreken.

De blaadjes knisperen er zoals ze dat nergens anders doen, de vogels fluiten er de mooiste symfonieën en als de zonnestralen door de takken heen een gouden gloed over het kleine openluchttheater toveren, wens je dat deze zomer nooit stopt.

Wanneer het zelfs op deze lange nazomeravonden begint te schemeren, leiden de warme kleuren van de lampjes je door de avond en wordt het bos zo mogelijk nóg magischer.

Op donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus vindt op deze bijzondere plek de eerste editie van Live in ’t Bos plaats. Met iedere avond één hoofdact die speciaal voor Live in ’t Bos een intieme, akoestische set voorbereidt.

We openen de poorten van het bos iedere dag aan het eind van de middag, waar onze boswachter en troubadours je opwachten en naar deze magische plek leiden. Daar eet je bij een foodtruck de meest verse (vega) maaltijden, drink je goede wijn, het speciaalste bier of een fris frisje, terwijl je geniet van de drie voorprogramma’s en de hoofdact.

Kies je eigen zitplek en laat je verwonderen, Live in ’t Bos!

//

donderdag 24 augustus: Jaap Reesema
vrijdag 25 augustus: Kovacs
zaterdag 26 augustus: Waylon

Live in ’t Bos is een productie van De Vorstin.

Het wordt mede mogelijk gemaakt door Stadsfonds Hilversum, Gemeente Hilversum, Smits Light & Sound, Gooische Bierbrouwerij, Jochem Winterwerp en Michiel van der Deijl.

Tickets