Huisregels

Kom je naar Live in ‘t Bos? Denk dan even aan de volgende huisregels: 

Tijdens Live in ’t Bos is er geen ruimte voor welke vorm van grensoverschrijdend gedrag dan ook. 

Als je ons bezoekt, vragen we je om passende kleding te dragen. 

Tijdens Live in ’t Bos stellen we elkaar de vraag ‘Ben je oké?’ als we het idee hebben dat er iets niet in de haak is. Als je wil weten waarom, dan kun je er op de website benjeoke.nl van Rutgers meer over lezen. 

Word je lastiggevallen, of zie je dat dit gebeurt? Meld het dan meteen bij één van onze medewerkers! Dan lossen we het op. In het uiterste geval roepen wij de hulp in van de politie. 

Tijdens Live in ’t Bos kom je om te genieten van livemuziek. Wil je rekening houden met je medebezoekers? Dit houdt dus in dat het gebruik van je telefoon tot een minimum beperkt blijft en dat anderen geen last hebben van je gesprek(ken). 

Iedereen die het festival bezoekt moet een ticket hebben. Zonder entreebewijs kunnen we je helaas niet toelaten. 

Ben je jonger dan 16? Dan ben je van harte welkom, maar wel onder begeleiding van een volwassene.  

Te veel drinken en/of drugs gebruiken is voor niemand goed. Als we dit allemaal binnen de perken houden, blijft het gezellig. 

Soms kan het nodig zijn dat we je fouilleren of de inhoud van je tas willen bekijken. Hou je er rekening mee dat je tas niet groter is dan maximaal A4-formaat en niet dikker dan 10 centimeter? Een grotere tas kun je beter thuislaten. 

Live in ’t Bos is op de eerste plaats natuurlijk een concertserie. Dit gebeurt soms met geluidsniveaus boven de 80 dB(A). Zorg je goed voor je eigen oren?  

De meesten van ons drinken graag een borrel. Ben je nog geen 18? Dan is NIX18 de afspraak en krijg je geen alcoholhoudende drank. 

In het belang van onze en jouw veiligheid vragen we je altijd aanwijzingen van ons personeel op te volgen. 

Roken is niet toegestaan.

Eigen eten en drinken laat je natuurlijk thuis.

Het spreekt voor zich dat niemand wapens bij zich draagt. 

Wil je foto’s maken met een professionele camera? Check dan of dit mag door een mailtje te sturen aan marketing@vorstin.nl. Foto’s en video’s schieten met je telefoon is geen probleem, maar zorg er wel voor dat je niet anderen tot last bent. Niet iedereen kijkt graag naar een optreden met een beeldscherm voor de snufferd. 

Onze huisfotografen nemen tijdens concerten foto’s. Het kan dus gebeuren dat je op de foto staat. Wil je deze laten verwijderen? Dat kan! Stuur dan een mailtje aan info@vorstin.nl met een verwijzing naar de foto (bijvoorbeeld een link naar of een voorbeeld van de afbeelding). Wij verwijderen dan de afbeelding. 

Gebruik je medicijnen? Geen probleem! Zorg er wel voor dat je duidelijk kunt maken dat dit is op doktersvoorschrift. Heb je een tas nodig om je medicatie of andere hulpmiddelen bij je te houden, dan mag deze gewoon mee naar binnen. Meld je dit wel bij binnenkomst bij onze medewerkers? Dan zijn we daarvan op de hoogte. 

Dieren die niet een hulphond zijn krijgen geen toegang tot Live in ’t Bos. Dit is een concertserie waar harde muziek gespeeld kan worden en waar veel mensen aanwezig zijn. Dit is geen plek voor dieren. 

Wij hanteren de algemene bezoekersvoorwaarden van de bij de Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals (VNPF) aangesloten podia en festivals. 

Houd je je niet aan onze huisregels? Dan ontzeggen we je de toegang. Je mag dan dus niet naar binnen. 

Heb je nog vragen of opmerkingen over onze huisregels? Stuur dan een mailtje naar: info@vorstin.nl.

Tickets