Vegan Diner-box (2 pers)

Vegan Diner-box (2 pers)

Koop nu

What's in the box?


  1. Geniet van een smakelijke poke bowl

  2. Proef het Libanese flatbread

  3. Verfris je smaakpapillen met zoet fruit: aardbei, kers en framboos

  4. Sluit af met een Choco Orange brownie

  5. Een compleet besteksetje en een servetje zijn inbegrepen bij de box

Bestel nu je Luxe Vegan Dinerbox! Met een prachtige presentatie in een luxe doos, is deze box geschikt voor twee personen. Deze exclusieve box is verkrijgbaar voor slechts € 80,-.

Bij Live in ’t Bos zetten we bewust in op duurzaamheid door te kiezen voor vegan maaltijdboxen. Omdat wij dol zijn op muziek én op onze prachtige planeet. We geloven sterk dat plantaardig eten een fantastische manier is om onze ecologische voetafdruk wat kleiner te maken. Deze beslissing weerspiegelt onze drang naar een groenere toekomst en onze verantwoordelijkheid voor de invloed van ons evenement.

En we houden het niet alleen bij voedsel. Duurzaam eten en drinken, slim terreinbeheer, partners die dezelfde groene visie delen, en we stimuleren iedereen om lekker op de fiets te stappen of het openbaar vervoer te nemen. Bovendien krijgen de optredens ook een duurzaam tintje. We willen je inspireren en laten zien dat we samen kunnen bouwen aan een toekomst die groener en duurzamer is, wat de feestvreugde alleen nog maar meer vergroot. Tot in ’t bos!

BEKIJK OOK:

Vegan Diner-box (2 pers)

Vegan Diner-box (2 pers)

Snackbox (2 pers)

Snackbox (2 pers)

Tickets