Snackbox (2 pers)

Snackbox (2 pers)

Koop nu

What's in the box?


  1. Verse noten

  2. Olijven

  3. Diverse smeersels

  4. Knapperige breadsticks

  5. Twee soorten charcuterie

  6. Authentieke Italiaanse kaas

  7. Servet en prikkers

Geniet van onze Snackbox, perfect voor twee personen en prachtig verpakt in een luxe doos. Deze heerlijke box is beschikbaar vanaf twee personen.

Bij Live in ’t Bos zetten we bewust in op duurzaamheid door te kiezen voor verantwoorde snackboxen. Omdat wij dol zijn op muziek én op onze prachtige planeet. We geloven sterk dat verantwoord eten een fantastische manier is om onze ecologische voetafdruk wat kleiner te maken. Deze beslissing weerspiegelt onze drang naar een groenere toekomst en onze verantwoordelijkheid voor de invloed van ons evenement.

En we houden het niet alleen bij voedsel. Duurzaam eten en drinken, slim terreinbeheer, partners die dezelfde groene visie delen, en we stimuleren iedereen om lekker op de fiets te stappen of het openbaar vervoer te nemen. Bovendien krijgen de optredens ook een duurzaam tintje. We willen je inspireren en laten zien dat we samen kunnen bouwen aan een toekomst die groener en duurzamer is, wat de feestvreugde alleen nog maar meer vergroot. Tot in ’t bos!

BEKIJK OOK:

Vegan Diner-box (2 pers)

Vegan Diner-box (2 pers)

Snackbox (2 pers)

Snackbox (2 pers)

Tickets